Omvormen

Permanenten bestaat al lange tijd, maar heeft een enorme verandering ondergaan. Vandaag de dag zijn de permanenten veel verfijnder en kunt u een permanent krijgen zoals u dat wilt. Zo kunt u kiezen voor een ondersteunende (headlines) permanent voor meer volume, losse golvende krullen of de bekende spiraalvormige krullen. De keuze is aan u!

Headlines (volume) (omvormingsbehandeling)

Voor krul of slag in het haar, volledig of gedeeltelijk. De behandeling blijft gemiddeld 8 weken zichtbaar.

Styling/Blow dry/ hair up do

Feestje of gewoon zin om u haar te laten stylen, opsteken of föhnen? Voor alles kunt u bij ons terecht. Samen met u creëren we een totaalbeeld die uw persoonlijkheid op natuurlijke wijze onderstreept. Tijdens de behandeling geven we u tips om uw coupe thuis ook in elke gewenst model te krijgen.

Coupe föhnen

Met de juiste techniek kan door middel van het föhnen van uw coupe een lange houdbaarheid worden gegarandeerd. U moet hierbij denken aan een periode van een aantal dagen. Een geföhnde coupe is niet bestand tegen een wasbeurt.

Watergolven

Watergolven is nog altijd een populaire methode om het haar stevigheid en volume te geven. Tevens kan lang haar zonder langdurige chemische behandelingen prachtige krullen krijgen. Helaas is ook deze behandeling na een wasbeurt verdwenen.

Weave (verlengen of verdikken)

Milde methode om langer en/of meer haar te krijgen. Natuurhaar wordt in brede banen aan het eigen haar genaaid. Blijft 2 tot 3 maanden zitten. — Bruidsarrangement

Uw trouwdag is één van de mooiste en belangrijkste dagen in uw leven. We verzorgen dit voor u op locatie of bij ons in de salon. Een aantal weken voor de heugelijke dag gaan we met uw testen. Hierbij bespreken we uw wensen. Aan de hand daarvan gaan we proefkapsels maken waaruit u een keuze kan maken. U kunt dit uitbreiden met eventueel een visagie. De bruidsarrangementen zijn altijd op afspraak.