Haarstudio Sara Kleuren

Kleuren

Het allerbelangrijkste bij je kleurkeuze is de ondertoon van je huid. Is die een beetje rozig, dan staan koele tinten het beste bij jou. Dat zijn tinten waar een beetje blauw doorheen gemengd is.

Is je huid eerder wat gelig? Dan kom jij het beste tot je recht met warme tinten. Tinten waar een beetje geel doorheen zit. Zo spelen verschillende factoren bij het bepalen van de juiste kleur.

Verven

Permanente kleurbehandeling  geeft volledige grijsdekking en/of verandering van kleur.

Spoeling

Verzorgende, niet-chemische behandeling die het haar een kleurglans geeft. Blijft 6 tot 8 weken zichtbaar. Geen grijsdekking.

Highlights /Lowlights (kleureffecten)

Geeft het haar diverse kleureffecten in de vorm van highlights (lichtere tinten dan je eigen haarkleur) en lowlights (donkerdere tinten dan je eigen haarkleur).

Een kleur kan door het gebruik van een verkeerde producten, zon, zonnebank, chloor-, zeewater glans verliezen. Om uw kleur de langste houdbaarheid te geven adviseren wij een shampoo en verzorger. Alleen bij gebruik van kwaliteitsproducten bieden wij garantie op een kleurbehandeling.

Hair art

Gedurfde kapsel. Van een simpel ingeschoren lijn om een kapsel te accentueren tot een volledig ingeschoren kunstwerk. Wij hebben een expert in huis.

pink tribal   20140812_165037